Interiørdesign Tips For å Leve På Det Søte Stedet

Å gjøre et hjem til et attraktivt sted er alles mål, men ikke alle kan gjøre det. Hvis du planlegger å takle en interiørdesignjobb, vil du gjøre jobben riktig og unngå noen vanlige fallgruver. Fortsett å lese for å lære teknikker som i stor grad vil forbedre interiørdesignvalgene dine.

Velg dine farger nøye når du ser på males et rom. Du ønsker å velge farger som går godt sammen og kompliment hverandre. Du ønsker ikke farger som sammenstøt og kjempe for oppmerksomhet. Du vil at fargene skal gli sammen og føle seg naturlig. Ikke gå med for mange lyse farger, eller du risikerer overveldende sansene.

Mengden av naturlig lys at hvert rom eller område spiller en stor rolle i de fleste interiørdesign. Når du maler et rom som har få Vinduer, bruk lyse nyanser av maling slik at rommet ikke ser hule-aktig.

Start med et friskt lag med maling. Paint er billig og kan gjøre en stor endring til et rom i løpet av få timer. Gå til din lokale hjemme butikk og få fargeprøver. Deretter kommer hjem og forestille seg hvordan hver fargeprøve vil se ut, og hvordan det ville blande seg med møbler og andre rom i ditt hjem. Velg en og se hvor annerledes rommet ditt ser ut!

Når du utformer for moderne og moderne områder, integrere teksturer i materialene i rommet. Hvis møbler og inventar er tunge på glatte materialer, for eksempel glass, glatte plast, metall og polert tre, legge til noen teksturerte materialer for å få frem detaljer som vil fange øynene og skape en mer interessant plass.

Hvis du arbeider med et lite boareal, oppsøke møbler som er plass bevisste. For eksempel, hvis du ikke har plass til et gjesterom, kjøpe en sofa eller futon som kan bli en seng. Se etter et kjøkken bord som kan brette opp når du trenger ekstra boareal. Du vil aldri at hjemmet ditt skal føle seg overfylt. Space bevisste møbler kan hjelpe et lite hjem føles som en stor en.

Ta hensyn til de nyeste trendene når du designer. Du vil aldri at hjemmet ditt skal se utdatert og bak tiden. Se på noen andres design ideer for å få et hint på hva som er populært.

En utmerket måte å endre interiøret i hjemmet ditt er å innføre mønstre. Mange viker unna mønstre, fordi de tror, mønstre er overveldende. Sannheten er at striper, swirls og andre mønstre kan legge drama til utseendet på et rom. Start med små biter og Legg merke til den umiddelbare forskjellen.

Mange mennesker har et lite rom som vi ønsker å se større. Bruke lys-farget maling på veggene kan bidra til å gjøre noen plass en mindre begrenset følelse. Mørke farger gjør rommet ser enda mindre at det er.

Det du nettopp har lest, burde ha lært deg godt om hvordan du kan gå om å endre hjemmets interiørdesign. Ikke nøl med å bokmerke eller dele denne artikkelen når du begynner å kartlegge ditt neste interiørdesignprosjekt.